Antena 3 CNN Actualitate Social Șofer de TIR, prins băut la volan le-a spus polițiștilor că bea de frică, pentru că în România sunt foarte multe curbe

Șofer de TIR, prins băut la volan le-a spus polițiștilor că bea de frică, pentru că în România sunt foarte multe curbe

Un șofer de TIR din Republica Moldova a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, la volan, la podul Iloaiei. Le-a spus polițiștilor că bea de frică pentru că în România sunt multe curbe.

Șofer de TIR, prins băut la volan le-a spus polițiștilor că bea de frică, pentru că în România sunt foarte multe curbe
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    11 Aug 2021   •   13:48

Bărbatul de 47 de ani a fost oprit de polițiștii ieșeni, pentru un control, însă agenții au descoperit în cabina acestuia un pet de bere din care bărbatul consumase pe drum.

Luat la întrebări, acesta mărturisește că s-a apucat de băut pentru a-și face curaj, din cauză că România are mult mai multe curbe, spre deosebire de Republica Moldova sau Rusia.

Polițiștii, însă nu s-au lăsat impresionați de temerile bărbatului, astfel l-au reținut pentru 24 de ore, după ce aparatul etilotest a arătat că bărbatul consumase o importantă cantitate de alcool.

”Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 8 august 2021, acesta ar fi condus un autocamion cu remorcă, pe DE 583, fiind sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Iași, conform bzi.ro.

×
Subiecte în articol: sofer TIR baut Iași vama Republica Moldova
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close