Antena 3 CNN Actualitate Social Șoferul care a luat un poliţist pe capotă, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Ce spune mama tânărului

Șoferul care a luat un poliţist pe capotă, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Ce spune mama tânărului

Șoferul care a luat un poliţist pe capotă, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Ce spune mama tânărului
31 Aug 2017   •   16:48

Tânărul de 22 de ani, Ronnen Herscovici, care a lovit un poliţist şi l-a târât zeci de metri pe capota maşinii, a fost trimis în judecată, la ma bine de 6 luni de la faptă. Acesta este acuzat de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, după ce în luna martie a lovit cu maşina un poliţist. Familia tânărului contraatacă şi spune că expertiză nu susţine niciuna dintre acuzaţiile din dosar, motiv pentru care a depus plângere la DNA pe numele procurorului, a poliţistului şi a chestorului de poliţie, Marius Voicu.

„Eu azi am adus niste doc cu o expert criminalistică adusă de Parchet în care se explică clar că acest copil nu a luat pe nimeni pe capotă. Acuzația de tentativă de omor nu există în nicio probă, aceasta este acuzația, dar dacă există o expertiză făcută de Parchet la dosar, unde se spune clar că nu a avut viteză, că a pornit lent de pe loc și nu a tâtât acel polițist”, a precizat Mihaela Dumitrescu, mama tânărului.

×
Subiecte în articol: politist tentativa de omor judecata mama
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close