Antena 3 CNN Actualitate Social Șoferul care a omorât un pieton pe trecere, în Capitală, a fost reținut

Șoferul care a omorât un pieton pe trecere, în Capitală, a fost reținut

Șoferul care a omorât un pieton pe trecere, în Capitală, a fost reținut
17 Feb 2019   •   22:43

Șoferul care a accidentat mortal un pieton, în nopatea de sâmbătă spre duminică, pe o trecere din București a fost reținut în această seară de polițiști. Oamenii legii au stabilit că bărbatul era drogat în momentul în care a produs accidentul.  

Potrivit stirileprotv.ro, după ce a petrecut toată noaptea într-un club din Capitală, șoferul s-a urcat la volan și a gonit Bulevardul Nicolae Grigorescu. Pe trecerea de pietoni, a lovit un tânăr de 28 de ani, care la ora aceea se ducea la serviciu. Victima, Alin, nu a supraviețuit impactului. 

Mașina cu care a produs accidentul aparținea tatălui său, iar bărbatul o ascunsese în subsolul unei clădiri, însă polițiștii au reuști să o găsească la 15 minute de la producerea accidentului. În scurtă vreme, a fost prins și șoferul. 

Acesta a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru recoltarea probelor biologice, iar în urma testelor efectuate, șoferul de 29 de ani a ieșit pozitiv pentru consum de alcool și droguri. De asemenea, a fost testat și cu etilotestul, iar rezultatul a fost o alcoolemie de 0, 40 mg/l alcool în aerul expirat. 
 

×
Subiecte în articol: sofer pieton trecere Capitală
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close