Antena 3 CNN Actualitate Social Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii au făcut anunțul

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii au făcut anunțul

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii au făcut anunțul
Sursa foto: sursă foto: Instagram
10 Sep 2019   •   14:26

Noi detalii despre starea  lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu.

Spitalul Elias, unde acesta se află internat în urma accidentului, spune că starea acestuia s-a agravat în ultimele 12 ore, fiind nevoie de noi măsuri medicale pentru a îl menţine în viaţă.

Acesta a fost operat deja pentru că avea sânge în cavitatea toracică, o contuzie pulmonară severă, precum şi mai multe coaste fracturate. Medicii atrag atenţia că acesta nu a trecut de perioada critică. 

„Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.
Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier.

Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă și fracturi costale bilaterale”, se arată într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu stare accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close