Antena 3 Actualitate Social STB, protest anunțat pentru luni. Oamenii au revendicări salariale, dar şi care ţin de protecţia muncii

STB, protest anunțat pentru luni. Oamenii au revendicări salariale, dar şi care ţin de protecţia muncii

26 Ian 2019   •   15:41
STB, protest anunțat pentru luni. Oamenii au revendicări salariale, dar şi care ţin de protecţia muncii

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că vor protesta, luni, la Autobaza Militari, începând cu ora 11.00. Oamenii cer plata indemnizaţiilor de concediu, salarii corecte pentru munca prestată, grile de salarizare corespunzătoare tuturor categoriilor de personal, dar au şi revendicări care ţin de protecţia muncii.

Liderul de sindicat STB, Florin Ivan, a anunţat, sâmbătă, că în cursul zilei de luni este programat un protest la Autobaza Militari, scrie news.ro. 

”Scopul protestului îl constituie: recuperarea banilor furaţi de conducere pentru indemnizaţia de concediu; recuperarea banilor furaţi de conducere pentru libere şi consecutive; susţinerea Statului Personalului din Transportul Public Local; pentru muncă egală = plată egală”, a transmis Florin Ivan.

Sindicaliştii mai cer asigurari CASCO pentru parcul auto şi evaluarea riscurilor pentru toţi salariaţii.

În plus, sindicalişti mai cer ”eliminarea discriminării salariale între salariaţi; nivele de salarizare pentru toţi salariaţii”.

Protestul este programat între orele 11.00 şi 15.00.

×
Subiecte în articol: protest salarii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close