Antena 3 CNN Actualitate Social Stela Popescu a murit. Ce surprize pregătea actrița pentru public

Stela Popescu a murit. Ce surprize pregătea actrița pentru public

Stela Popescu a murit. Ce surprize pregătea actrița pentru public
Sursa foto: Foto: Wikipedia.org
23 Noi 2017   •   16:32

Stela Popescu a murit. Pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de umor din România, luna decembrie ar fi urmat să fie una plină de evenimente frumoas. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel se pregăteau pentru câteva aniversări, dar și pentru muncă pe brânci. Din păcate, marea actriță s-a stins din viață.

Stela Popescu a murit. Celebrul cuplu de umorişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (78 de ani) ar fi avut parte de o lună decembrie plină de muncă, dar şi de aniversări. Se ştie că pe 21 decembrie cea mai iubită actriţă de comedie urma să împlinească 82 de ani de viaţă, pe care ar fi trebuit să-i petreacă cu cei mai buni prieteni şi cu familia. Până atunci, Stela şi Arşinel, alături de colegii lor de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, ar fi avut programate spectacole în Spania, pe 2 şi pe 3 decembrie, informează click.ro.

Stela Popescu a murit. Pe 8 decembrie ar fi urmat să-și bucure fanii cu un spectacol special. Este vorba despre „Aplauze, Aplauze”, un spectacol care ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului Stela-Arșinel. Deși cei doi au făcut echipă din anul 1978, au vrut să sărbătorească un pic în avans, decembrie fiind o lună propice pentru aniversări și spectacole. Cei doi actori aveau în plan realizarea mai multor scenete şi cuplete. După acest maraton de evenimente, cei doi actori aveau programate filmările pentru emisiunile din noaptea de Revelion, de la diverse posturi de televiziune.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu a murit Stela Popescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close