Antena 3 CNN Actualitate Social Supraviețuitor din Colectiv: Când respiram, scoteam fum negru

Supraviețuitor din Colectiv: Când respiram, scoteam fum negru

Supraviețuitor din Colectiv: Când respiram, scoteam fum negru
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
22 Dec 2015   •   17:36

Un tânăr supravieţuitor al incendiului din Colectiv a povestit marţi, în exclusivitate la Antena 3, primele momente prin care a trecut imediat după declanşarea tragediei din club.

 
Cătălin Ilniţchi, un tânăr fotograf care a scăpat ca prin minune, îşi aduce aminte că atunci când respira, imediat după izbucnire incnediului, scotea fum negru pe gură.
 
"Am făcut un salt peste persoanele care erau acolo şi am ieşit afară. (...) În momentul în care respiram, scoteam fum negru", a povestit Cătălin Ilniţchi, un supravieţuitor din Colectiv, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Tânărul îşi aminteşte că a auzit sirenele ambulanţelor, dar spune că ştia că nu poate ajunge singur acolo.
 
"Aveam nevoie de ajutor, nu cred că ajungem pe picioarele mele la o ambulanţă. Nici târându-mă nu cred că ajungeam", a mai spus Cătălin Ilniţchi, marţi, la Antena 3.

Tânărul a fost externat din spitalul din Israel după o lună şi jumătate. 
 
Numărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie a ajuns la 63, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. Ultima victimă a murit luni noapte într-un spital din Marea Britanie. 

Între timp, toţi cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost eliberaţi şi plasaţi în arest la domiciliu.
 
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close