x close

Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut să grăbească intrarea în „casa groazei” din Caracal

29 Iul 2019   •   19:26
Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut să grăbească intrarea în „casa groazei” din Caracal

Adjunctul IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, le-a propus procurorilor care coordonau operaţiunea de la Caracal să sune chiar el la 112 şi să raporteze un caz de violenţă domestică pentru ca poliţiştii să poată intra în locuinţă cât mai repede, spun surse apropiat anchetei, propunere refuzată de magistraţi.

Acţiunea a fost coordonată de patru procurori, trei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal şi unul de la DIICOT Craiova.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 2.00, în noaptea de joi spre vineri, anchetatorii ştiau locaţia de pe strada Craiovei numărul 169, din Caracal, şi presupusul autor, dar intervenţia propriu-zisă a fost amânată până la ora 6.00.

Aceleaşi surse spun că adjunctul Alexe le-a solicitat procurorilor, în prezenţa a 10-15 poliţişti, în mod expres, să intre în locaţie, fapt confirmat deja şi de fostul şef al Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda. Aceştia au refuzat, însă, pe motiv că nu se ştie sigur că Gheroghe Dincă e autorul sau că aceea este locaţia.

Alexe a insistat şi a cerut să sune personal la 112 şi să anunţe un caz de violenţă domestică la adresă, pentru a se putea intra. Procurorii au refuzat şi această variantă, scrie Gazeta Nouă.

Citeşte mai multe despre:

Gheorghe Dincă Gheorghe Dincă Caracal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati