Antena 3 CNN Actualitate Social Surse: Guvernul Orban a găsit înlocuitorul lui Raed Arafat: Cine e favoritul

Surse: Guvernul Orban a găsit înlocuitorul lui Raed Arafat: Cine e favoritul

Liberalii sunt determinați să-l revoce din funcție pe Raed Arafat, secretar de stat la MAI, și să-l înlocuiască cu un favorit al actualei Guvernări PNL, însă aceștia ezită deoarece acest lucru i-ar putea afecta electoral.

Surse: Guvernul Orban a găsit înlocuitorul lui Raed Arafat: Cine e favoritul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
09 Ian 2020   •   21:54

 Ministrul de Interne, Marcel Vela, ar vrea să-l schimbe pe Raed Arafat cu Radu Zamfir, susţin surse din conducerea PNL pentru publicația „Adevărul“, din fruntea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), condus de Raed Arafat încă din timpul guvernării Ponta, se află în subordinea Ministerului de Interne. Radu Zamfir a făcut parte din echipa medicală care s-a prăbuşit cu avionul în Munţii Apuseni, în urmă cu şase ani.

Surse din conducerea PNL susţin pentru „Adevărul“ că părerile sunt împărţite în partid. Pe de o parte, Guvernul ar da o lovitură de imagine prin schimbarea lui Arafat cu Radu Zamf, care ar pica foarte bine în an electoral. Pe de altă parte, liderii PNL se tem că susţinătorii PSD ar mobiliza proteste împotriva Guvernului Orban dacă Arafat ar fi destituit. „Să nu uităm că Arafat a mai dat jos un Guvern. Iar mulţi dintre cei care azi vor să-l schimbe, atunci erau în stradă în favoarea lui Arafat şi împotriva lui Băsescu“, relatează jurnaliștii de la Adevărul.

×
Subiecte în articol: MAI Radu Zamfir Raed Arafat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close