Antena 3 CNN Actualitate Social Surse: Șeful Poliției din Caracal către tatăl Alexandrei: „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile”

Surse: Șeful Poliției din Caracal către tatăl Alexandrei: „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile”

Surse: Șeful Poliției din Caracal către tatăl Alexandrei: „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile”
Sursa foto: Foto: Facebook/Alexandra Măcesanu
26 Iul 2019   •   22:53

Detalii halucinante ies la iveală în cumplitul caz din Caracal. Au apărut noi detalii șocante despre cum s-au împotmolit autoritățile care trebuiau să salveze viața unei tinerei de 15 ani.

Potrivit surse dcnews, miercuri, tatăl Alexandrei a mers la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: ”Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului. Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: ”Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, în sediul Poliției: ”Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți... sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu... faceți valuri, veniți să ne agitați aici...”.

 

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close