Antena 3 CNN Actualitate Social Sute de oameni fara adapost stransi de pe strazile Capitalei si cazati in centre sociale

Sute de oameni fara adapost stransi de pe strazile Capitalei si cazati in centre sociale

Sute de oameni fara adapost stransi de pe strazile Capitalei si cazati in centre sociale
26 Feb 2018   •   17:50

Duminica noaptea peste 500 de oamani fara adapost au fost salvati de ger si cazati in centrele de asistenta sociala!  468 de persoane au fost adapostite in centrul Theodor Pallady, 16 persoane in centrul din Berceni si 45 in centrul de Tranzit din Soseaua Viilor.

"Echipele mobile ale DGASMB monitorizează în continuare persoanele care refuză cazarea în centrele sociale şi distribuie ceai şi supă caldă, precum şi geci, bocanci, pături. Bucureştenii sunt rugaţi să semnaleze la numărul de telefon 021/9524 prezenţa pe stradă sau în spaţiile comune ale blocurilor a persoanelor fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate de Poliţia Locală şi transportate la centrele sociale ale Capitalei", transmite PMB.

Primaria Bucuresti sustine ca in ceea ce priveste traficul, nu sunt probleme, datorita celor 358 utilaje care au actionat pe parcursul noptii la dezapezirea arterelor capitalei.

In prezent in tara sunt atentionari de ger, viscol si ninsori.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: viscol Capitală
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close