Antena 3 CNN Actualitate Social Tânăr cu BMW, urmărire cu Poliţia sfârşită în gard, după drifturi pe străzile din Târgovişte

Tânăr cu BMW, urmărire cu Poliţia sfârşită în gard, după drifturi pe străzile din Târgovişte

Un tânăr de 18 ani, din Voinești, a fost urmărit ca în filme de către polițiști, pe străzile din Târgoviște. Martorii spun că tânărul participase la drifturi în zona Aleii Mănăstirii.

Tânăr cu BMW, urmărire cu Poliţia sfârşită în gard, după drifturi pe străzile din Târgovişte
de Viorel Aydan Cioroi    |    21 Iun 2021   •   11:29

Agenții care erau în razie au fost sesizați că tânărul făcea drifturi în parcarea unor magazine din centrul orașului. Urmărirea a început când polițiștii au încercat să il tragă pe dreapta pe tânăr. 

Urmărirea s-a încheiat repede pe strada maior Brezișenau din Târgoviște. Din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului, a avariat două mașini staționate și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului, lovind totodată și un gard al unui imobil.

Tânărul a încercat să fugă de la locul accidentului însă a fost prins și încătușat de către oamenii legii. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, depășind cu mult limita legală, fapt pentru care acestuia i s-a întocmit un dosar penal. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close