Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr spaniol susţine că a călătorit în viitor, iar dovezile sale au devenit virale pe TikTok

Un tânăr spaniol susţine că a călătorit în viitor, iar dovezile sale au devenit virale pe TikTok

Este anul 2027 şi toată omenirea a dispărut de pe Pământ. Singurul supravieţuitor se plimbă prin oraşele pustii şi transmite imagini către trecut.

Un tânăr spaniol susţine că a călătorit în viitor, iar dovezile sale au devenit virale pe TikTok
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2021   •   17:12

Nu este scenariul unui film SF, ci afirmaţiile unui tânăr din Valencia care postează frecvent pe TikTok clipuri pe care susţine că le filmează în viitor. Iar reţeta sa este câştigătoare. Filmările sale au peste 7 milioane de vizualizări.

În mai multe video-uri, postate pe platformă, Javier pretinde că se află în anul 2027 și este singurul supraviețuitor de pe planetă.

În imagini tânărul surprinde străzi şi magazine din oraşul Valencia care arată normal cu o singură excepţie, în filmări nu apare niciun om. Mai mult, declară acesta, utilitățile precum curentul electric și internetul funcționează, fără să dea prea multe detalii:

”Tocmai ce m-am trezit într-un spital și nu știu ce s-a întâmplat. Azi e 13 februarie 2027 și sunt singur în oraș”, spune el într-un clip care a adunat milioane de vizualizări.

Părerile internauţilor sunt impărţite. Unii cred că filmările sunt reale, în timp ce alţii cer mai multe dovezi care să sustină afirmaţiile sale. Interesant este că deşi, potrivit lui Javier, omenirea a dispărut oraşele filmate de el sunt curate, magazinele sunt pline cu marfă, iar maşinile sunt parcate ordonat.

×
Subiecte în articol: călătorii în viitor Valencia
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close