Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţia a aplicat amenda maximă unui tânăr din Suceava care a plecat din izolare ca să meargă la spovedanie

Poliţia a aplicat amenda maximă unui tânăr din Suceava care a plecat din izolare ca să meargă la spovedanie

Un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava a primit amenda maxima pentru că a încălcat ordinul de izolare la domiciliu pentru a merge la spovedanie, la o mănăstire dintr-o altă localitate.

Poliţia a aplicat amenda maximă unui tânăr din Suceava care a plecat din izolare ca să meargă la spovedanie
de Ruxandra Rădulescu    |    26 Apr 2021   •   12:47

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Vama, Suceava, a încalcat ordinul de carantinare la domiciliu pentru că a simțit nevoia să meargă la o mănăstire din Piatra Neamț. 

Autoritățile s-au sesizat și i-au aplicat o amenda de 5000 de lei, sancțiunea maximă în astfel de cazuri. Întreaga întâmplare s-a produs sâmbătă, în timp ce polițiștii patrulau prin localitatea suceveană.

Agenții voiau să se asigure că tânărul de 22 ani respectă ordinul de izolare la domiciliu, impus în perioada 18.04.2021 - 01.05.2021, însă agenții au descoperit că bărbatul nu era acasă. 

Tânărul a fost contactat telefonic, iar polițiștii aveau să afle, că acesta parcursese deja o distanță de aproape 100 de km, și se afla la o mănăstire din Piatra Neamț, ca să se spovedească duhovnicului. 

Nicio localitate din județul Suceava nu se mai află în zona roșie

Suceava a atins un prag important în lupta împotriva COVID-19 pentru prima dată de la începutul pandemiei, nicio localitate din județ nu se mai află sub incidența codului roșu.

Conform datelor oferite de Prefectura Suceava, valabile pentru vineri, 23 aprilie, incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut în toate localitățile din județ sub 3 la mia de locuitori.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 carantină izolare poliție
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close