Antena 3 CNN Actualitate Social Româncă din Italia găsită după 17 ani. Denise dispăruse din faţa casei când avea patru ani

Româncă din Italia găsită după 17 ani. Denise dispăruse din faţa casei când avea patru ani

O tânără de 19 ani care trăiește în localitatea italiană Scalea, provincia italiană Cosenza, ar putea fi copilul de etnie romă dispărut în toamna anului 2004 din faţa unui imobil din Sicilia, la vârsta de 4 ani.

Româncă din Italia găsită după 17 ani. Denise dispăruse din faţa casei când avea patru ani
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   16:39

Tânăra, pe nume Denise, are origini românești.

Ea relansat un caz de dispariție, în condițiile în care există asemănări cu Denise Pipitone (foto miniatură), o fetiță dispărută în septembrie 2004 din Mazara del Vallo, Sicilia, anunță stiridiaspora.ro pe baza celor relatate de agenţia ANSA.

O coafeză din Scalea le-a trimis un mesaj polițiștilor în care a povestit cât de tare seamănă tânăra cu Denise Pipitone, dar și că datele româncei ar coincide cu cele ale fetiței dispărute.

Pe baza sesizării, Parchetul din Marsala le-a cerut carabinierilor să întreprindă cercetări.

Potrivit presei italiene, tânăra de etnie romă a fost audiată luni şi le-a povestit anchetatorilor viața sa, indicând cine îi sunt părinții și cum pot fi găsiţi.

Ea ar fi declarat că are 19 ani, ceea ce nu corespunde cu vârsta copilului dispărut, care ar trebui să aibă 21 de ani.

Urmează ca magistrații din Marsala să decidă în privința unei analize ADN.

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo (Trapani) în timp ce se juca pe stradă cu verișorii ei, în apropierea casei bunicii și a mătușii materne.

×
Subiecte în articol: Italia Denise Pipitone
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close