Antena 3 CNN Actualitate Social Tânărul din Iași a vrut să se sinucidă. Înainte de a trece la fapte, bărbatul a făcut un gest care i-a salvat viața

Tânărul din Iași a vrut să se sinucidă. Înainte de a trece la fapte, bărbatul a făcut un gest care i-a salvat viața

Tânărul din Iași a vrut să se sinucidă. Înainte de a trece la fapte, bărbatul a făcut un gest care i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Sep 2019   •   12:37

Tânărul din Iași a vrut să se sinucidă. Înainte de a trece la fapte, bărbatul a făcut un gest care i-a salvat viața.

Mai precis, i-a trimis un mesaj de adio unui prieten, care l-a dat mai departe și astfel polițiștii au reușit să acționeze la timp. 

Un tânăr de 17 ani a mers în seara zilei de luni, 2 septembrie, la secţia de poliţie din cartierul ieşean Dacia şi a anunţat că un prieten i-a trimis un mesaj prin care îl anunţa că se va sinucide. Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe fratele sinucigaşului, care le-a spuns că tânărul obişnuia să se plimbe cu maşina pe Bucium, o zonă de şosele virajate de la marginea Iaşiului.

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă au plecat în căutarea tânărului şi l-au găsit în maşină, cu venele tăiate. Medicii au reuşit să oprească sângerarea şi să-l resusciteze, apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi  pentru tratament. Tânărul se află acum în spital, iar rudele încearcă să găsească o explicaţie pentru gestul său, scrie Adevarul. 

 

 

×
Subiecte în articol: tanar tentativa de sinucidere
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close