Antena 3 CNN Actualitate Social Târg caritabil pentru Veronica și Nicoleta

Târg caritabil pentru Veronica și Nicoleta

Târg caritabil pentru Veronica și Nicoleta
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Apr 2016   •   14:14

Pentru două surori din Fundulea mersul la şcoală reprezintă cea mai mare dorinţă şi bucurie. Doar că din cauza sărăciei cu greu pot face asta tot timpul. De multe ori au stat nemâncate dar de la şcoală nu au lipsit. Chiar dacă nu au fost niciodată în vacanţă iar lucruri banale pentru alţi copii, în cazul lor reprezintă doar visuri îndepărtate, fetele reuşesc să fie printre cei mai buni elevi din clasă.

Cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape şi al copiilor de la Şcoala Primară Spectrum Bucureşti, cele două fetiţe vor avea bani sa cumpere mâncare, rechizite si haine.

Pentru Nicoleta şi Veronica, fiecare zi este o luptă pentru a putea merge la şcoală. Pînă anul trecut au stat împreună cu părinţii într-o locuinţă care cu greu putea fi numită casă. Cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape, au reuşit să aibă o casă nou. Dar greutăţile nu s-au sfîrşit: sunt zile în care cele două fetiţe mănîncă doar pîine goală. Dar nu s-au plîns vreodată şi nici nu au lipsit de la şcoală.

După ce le-au construit o casă nouă, membrii Fundaţiei Mereu Aproape au sărit din nou în ajutorul celor două fetiţe. Împreună cu elevii de la Şcoala Primară Spectrum din Bucureşti, s-au apucat să facă obiecte de artizanat pe care să le vîndă.

După ce au muncit o zi întreagă, copilele şi-au scos obiectele la vînzare în holul şcolii.

Toţi banii care se vor strînge din vînzarea obiectelor de artizanat vor ajunge la Nicoleta şi la Veronica pentru a-şi putea cumpăra rechizite şi haine cu care să meargă la şcoală.

×
Subiecte în articol: targ Fundatia Mereu Aproape şcoală
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close