Antena 3 CNN Actualitate Social Tarom lansează noi rute, din 15 iulie. Unde vor putea călători românii

Tarom lansează noi rute, din 15 iulie. Unde vor putea călători românii

Tarom lansează noi rute, din 15 iulie. Unde vor putea călători românii
31 Mai 2018   •   13:03

 Operatorul naţional de transport aerian TAROM lansează, din 15 iulie, zborurile pe ruta Sibiu - Bucureşti şi retur, la tarife ce pornesc de la 40 de euro dus-întors. 

"Compania aeriană TAROM îşi măreşte portofoliul de rute de la Aeroportul Internaţional Sibiu, de această dată, în interiorul graniţelor României, şi anunţă deschiderea rutei Sibiu - Bucureşti. Primul zbor intern ce va conecta direct oraşul Sibiu de Bucureşti va fi operat în data de 15 iulie 2018, cu tarife începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană şi tarife de aeroport, fără costuri adiţionale", se arată într-un comunicat al operatorului naţional. 

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internaţional Sibiu compania aeriană TAROM va opera zboruri directe spre trei destinaţii - München, cu şase frecvenţe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart şi Bucureşti cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de miercuri, vineri şi duminică. 

"Deschiderea rutei Sibiu - Bucureşti este felul în care TAROM răspunde exigenţelor pasagerilor noştri. Sibiu este un pol de creştere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent şi la fel şi cerinţele acestui segment specific de public. TAROM, se conectează la acest potenţial cu servicii şi tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute", a spus Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM. 

TAROM va opera pe noua rută Bucureşti - Sibiu - Bucureşti în zilele de miercuri, vineri şi duminică. 

"Aeroportul Internaţional Sibiu are un rol activ şi de susţinere în regiune în ceea ce priveşte mobilitatea mediului de afaceri şi nu numai, iar anunţul deschiderii rutei Sibiu - Bucureşti reprezintă transpunerea solicitărilor comunităţii pe care o deservim în asigurarea conectivităţii cu capitala României. Diversificarea opţiunilor de călătorie pentru pasagerii noştri va reprezenta întotdeauna unul dintre principalele noastre obiective', a apreciat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu. 

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 de kg (un bagaj pentru Clasa Econo.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Tarom zboruri
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close