Antena 3 CNN Actualitate Social Tarom recrutează însoțitori de bord. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la compania națională

Tarom recrutează însoțitori de bord. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la compania națională

Tarom recrutează însoțitori de bord. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la compania națională
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
02 Mar 2018   •   17:48

Compania națională aeriană Tarom a anunțat că face recrutări pentru personal, cele mai multe posturi vacante fiind pentru însoțitori de bord.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul comapaniei, operatorul aerian recrutează 20 de însoțitori de bord, pe o perioadă determinată de 6 luni.
Data limită de depunere a candidaturilor este 10 martie 2018, ora 16.00.

Principala condiție pentru ocuparea unui post de însoțitor de bord la Tarom este ca participanții la concurs să dețină un atestat de membru al echipajului de cabină emis conform reglementarii EC 290/2012.

Cei care dețin un astfel de atestat și vor să participle la selecție trebuie să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, să cunoască limba engleza la nivel avansat, atât scris, cât și vorbit și să prezinte un certificat medical valabil.

Totodată, participanții al selecție trebuie să aibă abilitați de comunicare, spirit de echipă, atitudine pozitivă, rezistență la stres și disponibilitate pentru program de lucru neregulat.

Cei care vor să devină însoțitori de zbor pe avioanele Tarom mai trebuie să aibă aspect plăcut, o înălțime suficientă încât să poată deschide/închide compartimentele pentru bagaje de deasupra, respectiv peste 165 centimetri încălțat, scrie în anunțul companiei.
 

×
Subiecte în articol: Tarom bord conditii companie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close