Antena 3 CNN Actualitate Social Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, declarații sfâșietoare: ”Nu mai pot să mă uit, eu stau și plâng!”

Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, declarații sfâșietoare: ”Nu mai pot să mă uit, eu stau și plâng!”

Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, declarații sfâșietoare: ”Nu mai pot să mă uit, eu stau și plâng!”
14 Aug 2018   •   17:03

Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma, încă are sufletul sfâșiat de durere. Plânge în fiecare zi și vorbește cu fiul său, peste tot prin casă. 

Bărbatul este, de la o zi la alta, tot mai îndurerat. Acesta  mărturisit, pentru Antena Stars, că îl vede pe fiul său prin casă, vorbindu-i. 

Petre Cozma a înființat asociația Marian Cozma Dinamo, pentru ca cei mici să facă ceea ce iubesc și să ajungă departe.
 
„Marian a început cu baschetul, pentru că toată lumea spunea că este slab. La mine acolo, în țigănie, într-o boxă, juca cu un fier și mi-a zis: Băi, tată, eu vreau să fac handbal. A căzut cerul pe mine. 
Nu mai pot să mă uit la handbal, stau și plâng. Nu știu de unde mai am lacrimi. Azi dimineață mi-a adus un pui de rândunică, el cu mâna aia a lui...mi-a zis să o cresc, să o fac mare. Îl văd ca o rază de soare, ceva așa care lucește. Când pleacă, simt că îmi pune mâna pe frunte, simt patul, simt tot...eu cu el am legătură, eu nu am să vorvbesc la trecut de copilul meu, niciodată.  Mi-a zis să râd mereu..dar cum să râzi?” a povestit tatăl sportivului, pentru Antena Stars. 

×
Subiecte în articol: declaraţii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close