Antena 3 CNN Actualitate Social Ţeapa luată de un bucureştean care aştepta autobuzul în staţie, dar şoferul nu a oprit | Replica STB

Ţeapa luată de un bucureştean care aştepta autobuzul în staţie, dar şoferul nu a oprit | Replica STB

Un bucureștean atrage atenția că o stație a Societății de Transport București (STB), spre Ghencea, nu mai funcţionează, dar nu există niciun anunț prin care să se arate acest lucru.

Ţeapa luată de un bucureştean care aştepta autobuzul în staţie, dar şoferul nu a oprit | Replica STB
Sursa foto: Hepta | Ferrari Press Agency / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2022   •   15:41

După o întâmplare neplăcute, un bucureştean a scris pe un grup de reclamații la adresa Societății de Transport București (STB), cu ilustrație foto, despre stația "Electrica", acolo unde este menţionat "staţie STB Electrica 422/423/425".

Astfel, se deduce că staţia este funcţională şi nu există niciun anunţ prin care să se specifice că staţia ar fi scoasă din uz, iar drumul, cu două benzi, nu are trotuare.

Bucureşteanul a povestit cum șoferul de pe autobuzul 423 nu a oprit în stația "Electrica", acolo unde el aştepta.

"Mulțumesc respectabilului domn șofer de 423 indicativ 3881 că nu a oprit să mă ia după 15 minute de stat în căldură și soare. 

Bucureşteanul, ironic: "Mulțumesc că trebuie să mă deplasez prin mijlocul străzii fără trotuare și să îmi pun viața în pericol"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mulțumesc că trebuie să mă deplasez prin mijlocul străzii fără trotuare și să îmi pun viața în pericol, că nu vreți să va faceți treaba cum trebuie. Apreciem omenia. 

O să o transmit și bătrânilor și copiilor din zonă care vor trebui să facă același lucru zilnic. Mulțumim pentru veșnica bătaie de joc celor de la STB.

Mare apreciere celor care chiar opresc, în ciuda incompetenței STB, și care nu își bat joc de noi care plătim pentru aceste servicii obligatorii de "calitate".

Au fost făcute și nenumărate reclamații de nenumărate persoane. Complet ignorate toate. Treabă românească. 

Țin să arăt stația în care așteptăm și drumul pe care trebuie să îl parcurg. Vă rog să observați ce scrie pe stație și cum lipsește cu desăvârșire orice anunț că e scoasă din uz", a spus un bucureștean, pe pagina de Facebook Reclamații STB (fostul RATB) București.

Stația nu există

Societatea de Transport București a văzut această postare și răspuns bărbatului. 

"Stația ”Electrica” (linii 422, 423, 425), amplasată pe Șoseaua Tudor Vladimirescu, sens terminal „Ghencea” nu este trecută în caietul de sarcini eliberat de TPBI. 

Soluționarea problemei reclamate intră în competența Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) și a Primăriei Domnești. TPBI este entitatea juridică mandatată de Consiliul General al Municipiului București, Consiliul Județean Ilfov și de Consiliile Locale ale unităților administrative ale județului Ilfov să organizeze transportul public de călători în zona București – Ilfov".

În replică, un alt membru al grupului a argumentat că stația "Electrica", situată pe Șos. Tudor Vladimirescu sensul spre Ghencea, nu a fost dată în folosință din cauză că în zona respectivă Primăria Domnești nu a amenajat niciun trotuar și nicio trecere de pietoni, drept pentru care stația respectivă este un pericol pentru călători.

×
Subiecte în articol: autobuz staţia Electrica Ghencea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close