Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a impresionat poliţia italiană cu metoda sa de a fura telefoanele de la turişti

Un român a impresionat poliţia italiană cu metoda sa de a fura telefoanele de la turişti

Un român, în vârstă de 59 de ani, a reuşit să-i impresioneze pe poliţiştii italieni cu metoda prin care a furat două telefoane performante de la doi turişti americani, într-un restaurant din Italia.

Un român a impresionat poliţia italiană cu metoda sa de a fura telefoanele de la turişti
Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    28 Sep 2021   •   22:15

Potrivit presei locale italiene, incidentul a avut loc duminică seara, într-un restaurant de pe via Fiorichiari, acolo unde victimele, doi turişti americani, soţ şi soţie, au fost jefuite într-o clipită de un român care s-a folosit de o pălărie.

Mai exact, românul, în vârstă de 56 de ani, s-a apropiat de masa unde mâncau cei doi şi, prefăcându-se că e în trecere, a agățat sticla de ulei de pe marginea mesei, răsturnând-o.

Profitând de neatenția soților şi de incidentul creat, românul şi-a așezat pălăria pe masă, lângă telefoanele celor doi turişti. După ce şi-a cerut scuze, şi-a ridicat pălăria de pe masă şi o dată cu ea şi cele două telefoane, fără ca cei doi soţi să realizeze ce s-a întâmplat, de fapt.

Ghinionul românului a fost că în acel moment o patrulă în civil a Poliției de Stat a observat totul şi a plecat imediat în urmărirea sa, notează presa locală citată de rotalianul.com

La scurt timp, individul a fost prins pe una din străzile alăturate. Urmare perchezițiilor, poliţiştii italieni au mai găsit asupra sa un alt telefon semn că românul nu era la primul furt de acest gen.

Cei doi turişti şi-au recuperat telefoanele, iar românul a fost arestat pentru furt și deținere de bunuri furate.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close