Antena 3 CNN Actualitate Social Temperaturi de primăvară, în plină iarnă. Cât de cald va fi astăzi

Temperaturi de primăvară, în plină iarnă. Cât de cald va fi astăzi

Temperaturi de primăvară, în plină iarnă. Cât de cald va fi astăzi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de M.Z.    |    11 Dec 2016   •   14:00

Regimul termic al zilei de duminică, este unul cu vremea caldă pentru această perioadă, cam în toată ţara, dar în special în sudul şi estul ţării, valorile termice oscilând între 5 şi 15 grade Celsius, a declarat Dinu Mărăşel, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). 

Potrivit acestuia, în zona Capitalei, ”vom avea o vreme caldă, cu un cer variabil mai mult senin. La orele amiezii temperaturile ajung 11 grade Celsius, valori cu mult mai ridicate decât ceea ce în mod normal ar fi trebui să se înregistreze în această perioadă a anului”. 

Specialistul ANM a subliniat că se vor semnala unele înnorări în nordul şi nord-estul ţării şi intensificări ale vântului în zona montană înaltă, dar, în general, va predomina vremea frumoasă. 

”Sunt câteva grade bune în plus faţă de ce ar fi normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Unele înnorări se vor semnala în nordul şi nord-estul teritoriului, dar fără semnificaţii. Putem spune că astăzi predomină şi vremea frumoasă. Vântul va sufla slab spre moderat, cu ceva intensificări în zona montană înaltă, la peste 1.800 - 2.000 de metri, dar fără mare importanţă. Nu sunt probleme deosebite aşteptate astăzi, cu atât mai mult cu cât şi problemele de ceaţă, semnalate în prima parte a zilei, au dispărut”, a spus meteorologul de serviciu.

Pentru mai multe detalii despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close