Antena 3 CNN Actualitate Social Temperaturi de primăvară, la mijlocul iernii. Cât de cald va fi în următoarele zile

Temperaturi de primăvară, la mijlocul iernii. Cât de cald va fi în următoarele zile

Temperaturi de primăvară, la mijlocul iernii. Cât de cald va fi în următoarele zile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    28 Ian 2018   •   09:46

Meteorologii anunță un week-end frumos, cu vreme caldă, temperatura prognozată urmând să ajungă la 12 grade duminică, ceea ce înseamnă cu 5-6 grade mai mult decât normalul perioadei. Totuși, diminețile și serile vor fi reci. De luni, însă, temperaturile vor atinge și 15 grade.

Duminică 
Valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a ţării peste cele obişnuite pentru sfârşitul lunii ianuarie, însă în primele ore ale dimineţii, vremea va mai fi rece local în jumătatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi. În Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala ploi, lapoviţe şi ninsori. Izolat vor fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar noaptea şi în nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi 12 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade. Cu precădere la începutul intervalului, îndeosebi în est şi în sud-est, pe spaţii restrânse va fi ceaţă.

Luni 
Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, nordice şi centrale unde pe arii restrânse vor fi mai ales ploi. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Izolat se menţin condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar izolat şi la cote mult mai reduse şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în sud-est, va fi posibil să se formeze ceaţă.

Marţi
Și marți, sunt prognozate temperaturi ce pot atinge 15 grade Celsius.

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close