Antena 3 CNN Actualitate Social Teodor este fiu de preot, dar tânărul de 23 de ani ascunde un secret cumplit. O adevărată dramă s-a abătut în familie! Diavolul a intrat în casa lor!

Teodor este fiu de preot, dar tânărul de 23 de ani ascunde un secret cumplit. O adevărată dramă s-a abătut în familie! Diavolul a intrat în casa lor!

Teodor este fiu de preot, dar tânărul de 23 de ani ascunde un secret cumplit. O adevărată dramă s-a abătut în familie! Diavolul a intrat în casa lor!
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Sep 2019   •   12:10

Teodor este fiu de preot, dar tânărul de 23 de ani ascunde un secret cumplit. Diavolul a intrat în familia lor.

Bărbatul este acuzat că a omorât o femeie, în vârstă de 63 de ani pentru a-i lua banii. 

Pentru că moartea femeii a fost violentă, Teodor riscă închisoare pe viață. 

Procesul pe fondul cauzei a început la Tirbunalul Prahova în data de 12 septembrie. Următoarea şedinţă de judecată a fost programată pentru prima zi a lunii octombrie. Teodor Mina Marin este judecat în stare de arest preventiv. El a fost încarcerat încă din luna februarie, iar Tribunalul Prahova a prelungit măsura preventivă până în prezent. Teodor este principalul suspect al crimei care s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 februarie în Lipăneşti. Iniţial cazul a fost tratat drept un accident mortal provocat de un incendiu. Pompierii au fost chemaţi de vecini să stingă flăcările care cuprinseseră casa unei femei, care locuia în imediata apropiere a casei parohiale. După stingerea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al proprietarei casei. Abia la Serviciul de Medicină Legală, pe corpul victimei au fost găsite zeci de urme de lovituri provocate, susţin medicii legişti, de un obiect ascuţit, scrie Adevarul.

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close