Antena 3 CNN Actualitate Social Timp de nouă ani a primit un trandafir în fiecare zi de la soțul ei faimos care murise. Povestea incredibilă a unei românce: ”Le-am primit de acolo, din Grădina Raiului”

Timp de nouă ani a primit un trandafir în fiecare zi de la soțul ei faimos care murise. Povestea incredibilă a unei românce: ”Le-am primit de acolo, din Grădina Raiului”

Timp de nouă ani a primit un trandafir în fiecare zi de la soțul ei faimos care murise. Povestea incredibilă a unei românce: ”Le-am primit de acolo, din Grădina Raiului”
Sursa foto: Foto: Wikipedia.org
09 Mar 2018   •   13:37

Jack Benny, unul dintre cei mai mari comedianți din istoria SUA, s-a stins din viață în octombrie 1974, după lupta cu cancerul. 

După ce a fost înmormântat, soția sa, faimoasa Mary Livingstone a început să primească un trandafir roșu, în fiecare zi, până la decesul ei, în iunie 1983. Cei doi au fost căsătoriți timp de 56 de ani.


Uimită de ceea ce se întâmplă Mary s-a dus la florărie pentru a cere explicații de la angajați, informează unrealfacts.com.

”Cu tot respectul, știu că domnul Benny a murit, condoleanțe. Dumnealui  mi-a cerut ca după ce va pleca de pe această lumea, să mă asigur că la dumneavoastră acasă va ajunge, zilnic, un trandafir de culoare roșie! Pot să vă spun că mi-a transferat în cont o sumă uriașă de bani.”

Mary Livingstone se născuse în Seattle, Washington, dar fusese crescută în Vancouver, Columbia. În acte se numea Sadya Marks și era româncă get-beget. Tatăl ei, David, un evreu bogat, cu afaceri cu deșeuri de metal, părăsise țara noastră pe la 1905, stabilindu-se în Statele Unite. 

Cu lacrimi în ochi, a declarat, în 1982, pentru un ziar american, că e convinsă că florile au venit din ”Grădina Raiului”.

×
Subiecte în articol: trandafir sot poveste deces casatorie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close