Antena 3 CNN Actualitate Social Titi Aur, despre cum ar fi putut fi evitată tragedia in Ungaria

Titi Aur, despre cum ar fi putut fi evitată tragedia in Ungaria

Titi Aur, despre cum ar fi putut fi evitată tragedia in Ungaria
Sursa foto: Foto: Facebook/Titi Aur
23 Mai 2018   •   11:39

Experţii califică gestul şoferului român, care a provocat accidentul grav din Ungaria în timp ce făcea live pe Facebook, drept o sinucidere.

Şoferii nu conştientizează gradul de pericol în care se află atunci când sunt la volan şi, din această cauză, numărul tragediilor pe şosele este foarte mare, este de părere expertul în conducere defensivă Titi Aur.

„Această tragedie ne spune foarte multe, când răspundem la telefon suntem în faza în care am vrea să ne sinucidem, fără să ne uităm la trafic. Această derulare a faptelor arataă sinucidere în grup. Principala cauză a accidentelor în România este lipsa de conștientizare. Acest motiv al accidentului din Ungaria este atât de banal, una e când explodează un ciuciuc, ai o defecțiune tehnică sau adormi la volan, ai o justificare (…) El nici măcar nu a mai conștientizat să frâneze, dacă ne uităm la frânare, dacă ar fi tras dreapta ar fi avut în față un camion care se deplasa în sensul lui de mers, probabil ar fi intrat în camionul din dreapta, în cel care mergea în același sens, dar sigur nu ar fi fost o astfel de tragedie”, a declarat Titi Aur la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Titi Aur Ungaria
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close