Antena 3 CNN Actualitate Social Toate detaliile de la nunta Olguței Vasilescu și Claudiu Manda. Cum s-au îmbrăcat invitații și ce au declarat mirii înainte de petrecere

Toate detaliile de la nunta Olguței Vasilescu și Claudiu Manda. Cum s-au îmbrăcat invitații și ce au declarat mirii înainte de petrecere

Toate detaliile de la nunta Olguței Vasilescu și Claudiu Manda. Cum s-au îmbrăcat invitații și ce au declarat mirii înainte de petrecere
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
30 Mar 2019   •   22:00

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Petrecerea a început la ora 18:00 şi este organizată într-un cort dintr-o localitate aflată la 10 kilometri de Craiova. Sala unde are loc evenimentul este decorată cu lalele, florile preferate ale fostului ministru al Muncii. Meniul este unul specific oltenesc.

Doamnele și-au ales cu grijă ținutele. Olguța Vasilescu a optat pentru o rochie alba lungă, cu broderie din perle, mulată pe corp. Irina, partenera lui Liviu Dragnea a ales o rochie neagră vaporoasă, iar premierul Dăncilă o ținută pretențioasă cu paiete.

”Am puține emoție. Nu am avut suficient timp să îmi pun toate lucrurile în oridine. Am ales un meniu tradițional românesc cu sarmale, friptură, aperitiv, pește desert. Nu cred că avem timpd e luna de mieră, cred că avem campanie electorală în luna de miere. Da, ne gândim la copii”, au declarat cei doi.


Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova.

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Olguta Vasilescu
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close