Antena 3 Actualitate Social Tonel Pop, reacție după ce s-a aflat că nu s-a putut evidenția niciun ADN din oasele din pădure

Tonel Pop, reacție după ce s-a aflat că nu s-a putut evidenția niciun ADN din oasele din pădure

17 Aug 2019   •   10:44
Tonel Pop, reacție după ce s-a aflat că nu s-a putut evidenția niciun ADN din oasele din pădure

DIICOT a publicat raportul INML, în cazul crimelor din Caracal. În raport se arată că niciun  ADN nu s-a putut evidenția, în oasele din pădurea din Caracal. Acesta este și motivul pentru care părinții Luizei Melencu nu au fost anunțați cu privire la acest raport.

”Nu înțeleg de ce nu au spus asta din prima. Expertiza INML putea spune acest lucru mult mai devreme. Nu trebuiau atâtea zile. Cred că au început să ia lucrurile mult mai în serios și spun lucrurile de care sunt sigure.

Eu spun că sunt mult mai multe probe care vor fi supuse expertizei, de unde se poate extrage ADN-ul, însă nu putem sta atâtea zile.

Pe mine mă irită aceste analize antropologice care spun că oasele aparțin între 15 și 19 ani. Ambele fete se aflau în acest interval de vârstă.

Acel bărbat sau operator, și-a bătut joc de familiile fetelor și întreaga presă. Familiile au suferit enorm. Toată țara a stat cu sufletul la gură. Acest domn ar trebui anchetat. Nu trebuia să încuie documenul. Este o mare bătaie de joc”, a declarat Tonel Pop.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close