Antena 3 CNN Actualitate Social Nouă persoane arestate în Bucureşti şi Giurgiu, pentru trafic de droguri. Ce s-a găsit în casele lor - FOTO

Nouă persoane arestate în Bucureşti şi Giurgiu, pentru trafic de droguri. Ce s-a găsit în casele lor - FOTO

Nouă persoane au fost arestate preventiv, în Bucureşti şi la Giurgiu, oamenii legii reuşind astfel să destructureze două grupuri infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc, potrivit unui comunicat remis presei sâmbătă.

Nouă persoane arestate în Bucureşti şi Giurgiu, pentru trafic de droguri. Ce s-a găsit în casele lor - FOTO
Sursa foto: Foto: Politia Romana-DIICOT
de M.Z.    |    15 Feb 2020   •   13:56

Procurorii DIICOT au făcut 17 percheziţii la persoanele suspecte de trafic de droguri de risc şi de mare risc, instigare la fals intelectual şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate droguri de mare risc, suma de 2.200 de lei, precum şi obiecte utilizate în activitatea de dozare, ambalare şi comercializare a drogurilor.

Din cercetările efectuate, oamenii legii au constatat că membrii unei grupări formate din cinci inculpaţi procură substanţe interzise în cantităţi mari din Constanţa, cu intenţia de a le vinde la Giurgiu. 

Substanţele psihoactive erau porţionate de aceştia în pacheţele-doze ambalate în hârtie, fiind vândute apoi consumatorilor la preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei, precizează sursa citată.

În acest caz, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Concomitent, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au făcut 12 percheziţii la membrii unei grupări infracţionale, formată din şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, care se ocupau cu distribuţia de cocaină şi cannabis în Bucureşti, în special în zona cluburilor şi localurilor, arată comunicatul amintit.

În urma percheziţiilor, procurorii DIICOT au ridicat 150 de grame de cocaină, 600 de grame de cannabis, sumele de 26.000 de lei şi 350 de euro, un pistol, două cântare electronice de precizie, şapte telefoane mobile şi şapte cartele SIM. Cei şapte bărbaţi au fost arestaţi preventiv, vineri, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti.
 

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close