Antena 3 Actualitate Social Trafic rutier restricționat în week-end. Vezi zonele vizate și rutele ocolitoare

Trafic rutier restricționat în week-end. Vezi zonele vizate și rutele ocolitoare

de M.Z.    |    08 Iul 2016   •   17:30
Trafic rutier restricționat în week-end. Vezi zonele vizate și rutele ocolitoare
Sursa foto: Foto: Agerpres

Traficul rutier va fi restricționat începând de vineri, de la ora 22.00, până duminică la ora 14.00 pe șos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei și pe str. Monetăriei, pentru desfășurarea unei activități sportive.

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în fiecare week-end din perioada 1 iulie - 28 august, vor avea loc activități sportive în cadrul proiectului 'Via Sport'", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere remis vineri.

Poliția recomandă ca rute ocolitoare bd. Kiseleff - str. Ion Mincu - bd. Ion Mihalache - Piața Victoriei.

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri", se arată în comunicat.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close