Antena 3 CNN Actualitate Social Traficanți de droguri din Galați, prinși când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre

Traficanți de droguri din Galați, prinși când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre

Un bărbat de 49 de ani și o femeie de 26 de ani, ambii din orașul Galați, au fost prinși când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre.

Traficanți de droguri din Galați, prinși când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre
de Georgiana Adam    |    30 Apr 2021   •   17:11

Conform DIICOT, cei doi au înfiinţat într-un imobil din Galați o cultură de plante de cannabis, pentru vânzare. Polițiștii de Frontieră i-au prins pe cei doi într-o parcare de pe Faleza Dunării când încercau să descarce dintr-un autoturism și să arunce în Dunăre trei saci cu 400 de plante de cannabis, de aproape 60 de kilograme.

Potrivit estimărilor, dacă plantele ce erau cât pe ce să ajungă în Dunăre ar fi ajuns la maturitate, valoarea lor de piață ar fi fost de 1.500.000 de lei. 

Procurorii DIICOT Galați și polițiștii au făcut, joi, 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au ridicat documente, telefoane mobile, peste 10.000 de lei, precum şi diferite echipamente necesare cultivării plantelor de cannabis.

Ulterior, vineri, s-a făcut a șasea percheziție domiciliară, la o altă adresă din Galați, respectiv la o proprietate pe care unul dintre suspecți o închiriase.

Aici au fost găsite instrumente pentru cultivarea indoor a canabisului. Tribunalul Galați a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close