Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Suceava: patru adulți și un copil și-au pierdut viața. Planul roșu de intervenție a fost activat

Tragedie în Suceava: patru adulți și un copil și-au pierdut viața. Planul roșu de intervenție a fost activat

Tragedie în Suceava: patru adulți și un copil și-au pierdut viața. Planul roșu de intervenție a fost activat
15 Oct 2017   •   07:56

Tragedie de Sfânta Parascheva. Un preot și familia lui au murit într-un accident tragic, în timp ce se îndreptau spre Iași. Aceștia doreau să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva. Accidentul s-a petrecut vineri seara, în județul Suceava, pe DN 2 E, între Cornu Luncii şi Rădăşeni. 

Preotul se deplasa regulamentar, către Iași, cu mașina la volanul căreia se afla. Autoturismul a fost izbit în plin de o mașină care a intrat pe contrasens, acul kilomejului acesteia din urmă blocându-se la 130k/m. 

În urma impactului, patru oameni au murit pe loc - preotul, sora lui şi soţul acesteia care aveau doar un singur gând pentru ziua de sâmbătă, 14 octombrie: să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Din păcate, nenorocirea s-a produs. Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

La circa o oră şi jumătate de la producerea accidentului, unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar șase ani, a murit la Spitalul Judeţean Suceava. Soţia preotului se află în stare foarte gravă, fiind operată în cursul serii, unul dintre copii este în comă, iar alţi doi sunt în stare stabilă.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close