Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie fără margini! O întreagă familie a murit în urma unui accident rutier

Tragedie fără margini! O întreagă familie a murit în urma unui accident rutier

Tragedie fără margini! O întreagă familie a murit în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: Bihoreanul/Dan Bureția
08 Iul 2018   •   18:11

Tragedie fără margini în Beiuș, județul Bihor! Patru persoane au murit, după ce șoferul ar fi adormit la volan și s-au răsturnat într-un șanț.

Din primele date culese de poliţişti la locul accidentului de duminică dimineaţă, se pare că pe şosea nu există urme de frânare, astfel că, se pare, oboseala ar fi provocat tragicul eveniment.

O întreagă familie şi-a pierdut viaţa - părinţii, fiica şi ginerele - după ce maşina în care se afla, Dacia Duster, a aterizat într-un şanţ, izbindu-se de o conductă de beton.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a declarat, după încheierea cercetărilor la faţa locului, că evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 6.50 şi s-a datorat pierderii controlului asupra direcţiei de deplasare.

"La intrarea în municipiul Beiuş, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ştei-Beiuş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin sensul opus şi a intrat în şanţul din partea stângă, în tubul din beton de la canalizare, iar apoi s-a răsturnat", a declarat, pentru Bihoreanul, Alina Dinu.

×
Subiecte în articol: accident rutier familie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close