Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Ajunul Bobotezei! Fost angajat al Bisericii, găsit spânzurat

Tragedie în Ajunul Bobotezei! Fost angajat al Bisericii, găsit spânzurat

Tragedie în Ajunul Bobotezei! Marius Cătălin Genescu, un bărbat de 48 de ani, în trecut contabil-şef al Episcopiei Huşilor, s-a sinucis, duminică seară, 5 ianuarie, în locuinţa sa din judeţul Iaşi.

Tragedie în Ajunul Bobotezei! Fost angajat al Bisericii, găsit spânzurat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Ian 2020   •   13:19

Potrivit primelor informaţii, Marius Genescu s-a spânzurat în locuinţa sa din satul Dancu. El locuia singur şi a fost găsit de  fiul său, care a şi sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei şi cercetările continuă”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Marius Genescu şi-a dat demisia din funcţia de contabil al Episcopiei Huşilor în 2018, după ce Poliţia din Vaslui a deschis un dosar penal cu privire la detunarea unei sume de 30.000 de lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la un lăcaş de cult. Presa locală din Vaslui a relatat că Genescu a ocupat timp de 19 ani funcţia de contabil la episcopie şi că anchetatorii ar fi suspectat şi alte fraude, scrie Adevarul

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close