Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Argeș. Un adolescent de 16 ani s-a înecat într-un lac de acumulare

Tragedie în Argeș. Un adolescent de 16 ani s-a înecat într-un lac de acumulare

Tragedie în Argeș. Un adolescent de 16 ani s-a înecat într-un lac de acumulare
22 Sep 2018   •   09:20

Un adolescent de 16 ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în lacul de acumulare din municipiul Curtea de Argeş, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un apel la 112 a anunţat că o persoană a căzut în lacul de acumulare de pe râul Argeş, în zona cartierului Marina. Pompierii militari au intervenit cu un echipaj cu barcă şi o ambulanţă SMURD, la faţa locului fiind solicitată şi o ambulanţă cu medic. 

Adolescentul de 16 ani a fost recuperat din lac şi au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul. Un alt tânăr în vârstă de 19 ani, care intrase în apă să-şi salveze prietenul şi apoi a reuşit să iasă singur, a fost transportat la spital cu hipotermie. 

Din declaraţiile martorilor a reieşit că adolescentul de 16 ani, care era însoţit de sora lui în vârstă de 23 de ani şi de tânărul de 19 ani, a sărit în apă în zona hidrocentralei, după o dispută verbală cu ceilalţi doi. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tragedie înecat adolescent
Parteneri
Cât costă drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Plus reţeta!
x close