Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet

Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet

Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet
02 Iul 2019   •   22:57

O plimbare de seară a unui motociclist la Piatra Fântânele a fost una fatală. Acesta s-a izbit de un parapet, impactul fiind unul mortal.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a trimis la Piatra Fântânele un echipaj de terpie intensivă mobilă. Era vorba de un motociclist implicat într-un accident și care era inconștinet. Motocicleta a fost cuprinsă de flăcări, iat victima a fost îndepărtată de locul cu pricina de alți participanți la trafic, scrie stiridebistrita.ro.

Odată ajuns la locul incidentului, echipajul de salvatori au început pe loc protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că fost declarat decesul la fața locului, conform ISU BN.

Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Pojorîta-județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimetul - a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close