Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Galați. O fetiță a murit, iar mama ei a fost grav rănită, în urma unui accident rutier

Tragedie în Galați. O fetiță a murit, iar mama ei a fost grav rănită, în urma unui accident rutier

Tragedie în Galați. O fetiță a murit, iar mama ei a fost grav rănită, în urma unui accident rutier
28 Iun 2018   •   14:54

 O fetiţă, de şase ani, a murit, iar mama acesteia a fost rănită grav, după ce au fost lovite de o maşină pe DJ 253 în zona localităţii gălăţene Viile, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin. 

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs după ce o femeie, de 35 ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului. 

"Este vorba despre un accident produs în localitatea Viile, unde o conducătoare auto, de 35 ani, a pierdut controlul volanului, din motive încă necunoscute, şi a lovit în plin doi pietoni care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, pe marginea drumului. Este vorba despre o femeie, de 38 de ani, şi de fiica acesteia, de 6 ani", a spus Gabriela Costin. 

În urma impactului, minora a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale sosite la faţa locului, iar mama acesteia a fost preluată cu elicopterul SMURD pentru a fi dusă la spital. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Galați tragedie accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close