Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Germania. O tânără româncă a fost ucisă pe o trecere de pietoni

Tragedie în Germania. O tânără româncă a fost ucisă pe o trecere de pietoni

Tragedie în Germania. O tânără româncă a fost ucisă pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Foto: Ana Ciornei/ Facebook
08 Iul 2018   •   10:28

O adevărată tragedie a avut loc în Germania, acolo unde o româncă de 32 de ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni şi a murit în scurt timp. În urma sa au rămas orfane de mamă trei fetiţe.


Ana Maria Elena Ciornei a murit în Gemania după ce a fost lovită pe trecere de pietoni de un şofer turc beat, conform vremeanoua.ro. Avea doar 32 de ani, era mama a trei fetiţe şi muncea de două luni la Hagen, în Germania. Vineri seara, după ce programul ei s-a terminat, se îndrepta spre casă, dar la o trecere de pietoni semaforizată, un şofer turc beat a spulberat-o.

A ajuns la spital în stare critică şi a murit în scurt timp. Femeia de doar 32 de ani era căsătorită iar fetiţele ei de 14, 10 şi 7 ani au rămas fără mamă, în urma cumplitului accident rutier.

Românca şi-a salvat fratele care suferea de aplazie medulară idiopatică, donând celule stem pentru el şi în acest fel, i-a salvat viaţa. Familia cere acum ajutorul pentru a o aduce acasă, în Bârlad, unde să fie înmormântată. În mediul online curg zeci de mesaje de condoleanţe.

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni Germania tragedie
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close