Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în județul Olt. Doi tineri au murit, iar alte două persoane sunt rănite în urma unui accident rutier

Tragedie în județul Olt. Doi tineri au murit, iar alte două persoane sunt rănite în urma unui accident rutier

Tragedie în județul Olt. Doi tineri au murit, iar alte două persoane sunt rănite în urma unui accident rutier
30 Iul 2018   •   19:41

Două persoane, un tânăr de 23 de ani şi o fată de 18 ani, au murit şi alte două, un bărbat de 36 de ani şi un copil de 12 ani, au fost rănite într-un accident rutier produs luni după-amiaza în comuna Movileni, în afara localităţii, pe DJ 546, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu. 

Acesta a precizat că în accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturisme ar fi intrat pe constrasens, şi a lovit o maşină care circula din sens opus. 

"Pe DJ 546, pe raza localităţii Potcoava, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens şi o pasageră din aceeaşi maşină au decedat", a spus Grigorescu. 

Tânăra care a murit în accident a fost găsită încarcerată şi pentru extragerea acesteia au acţionat pompieri de la descarcerare. 

La intervenţie s-au deplasat pompieri cu o autospecială de descarcerare şi mai multe echipaje de la Ambulanţă. 

"În momentul sosiri echipajelor, şoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din Movileni, precum şi o fată de 18 ani, pasageră în dreapta-faţă în aceeaşi maşină, au fost găsiţi decedaţi, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Şoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani şi un copil de 12 ani, ambii din Potcoava, au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Olt tineri accident
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close