Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în județul Vrancea. Un copil de patru ani a murit, iar familia sa este în stare gravă la spital după ce mașina în care erau a luat foc

Tragedie în județul Vrancea. Un copil de patru ani a murit, iar familia sa este în stare gravă la spital după ce mașina în care erau a luat foc

Tragedie în județul Vrancea. Un copil de patru ani a murit, iar familia sa este în stare gravă la spital după ce mașina în care erau a luat foc
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
11 Iul 2017   •   08:25

Tragedie în județul Vrancea după ce o mașină a intrat într-un cap de pod și apoi a luat foc. Potrivit News.ro, în urma impactului un copil de patru ani a decedat, în timp ce părinții lui și două surori au fost răniți grav. Mașina se îndrepta spre litoralul bulgăresc și se pare că tatăl, care era la volan a adormit.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Sitaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în  jurul orei 02.00, pe DN 2 (E 85), în comuna Goleşti din judeţul Vrancea.

Autoturismul Opel în care se afla familia, formată din părinţi şi trei copii cu vârste de 3, 7 şi 16 ani, a fost scăpat la un moment dat de sub control şi a intrat într-un cap de pod, după care a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului au intervenit  pompieri ai Detaşamentului Focşani, cu o autospecială, un echipaj SMURD şi  două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea. 

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean din Focşani cu ambulanţele, iar două au fost duse la spital cu alte maşini, înaintea sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului.

La spital, copilul de 4 ani a decedat la scurt timp, în urma rănilor suferite. De asemenea, sunt rănite mama acestuia, în vârstă de 40 de ani, dar şi cele două surori în vârstă de 7 şi 16 ani, în timp ce tatăl are răni superficiale.

Poliţiştii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul, luând în calcul varianta că bărbatul de 41 de ani aflat la volan să fi adormit.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close