Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Marea Britanie. Un român de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să-și apere un prieten

Tragedie în Marea Britanie. Un român de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să-și apere un prieten

Tragedie în Marea Britanie. Un român de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să-și apere un prieten
23 Mar 2018   •   10:11

Un român de 20 de ani care a sosit în Marea Britanie în urmă cu două luni a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat din Londra.

Din primele informații, se pare că Beniamin Pieknyi, în vârstă de 20 de ani, a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei.

Tânărul, angajat al unui magazin din centrul comercial, sosise în Marea Britanie din România acum două luni. Acesta locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes, informează libertatea.ro.

Ion Robert, un apropiat al tânărului a povestit pentru The London Evening Standard: “A fost foarte bun și întotdeauna a încercat să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său.  Acești tipi încercau să-i atace prietenul și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului”.

×
Subiecte în articol: tragedie Marea Britanie roman
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close