Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Suceava. A murit după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc

Tragedie în Suceava. A murit după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc

Tragedie în Suceava. A murit după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc
08 Mar 2019   •   12:32

O nouă tragedie a avut loc în România, bărbatul a murit pe patul de spital, la ora 22:40, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava. Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând să lămurească condiţiile în care s-a produs decesul.

Joi, la ora 20.38, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către angajaţi ai Secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate a fost adus în comă un bărbat de 48 de ani, din Suceava, care prezintă mai multe traumatisme suferite în urma unei căderi de la înălţime. În jurul orei 10.00, bărbatul s-a deplasat la un apartament aflat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul locuinţei şi alte două persoane.

Cei trei colegi de pahar ai bărbatului de 48 de ani le-au declarat ulterior poliţiştilor că în jurul orei 20.00 acesta a precizat că se simte rău şi vrea să plece acasă, după care s-a dus în bucătărie, de unde a sărit sau a căzut pe geam, scrie monitorulsv.ro.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi a fost supusă unei operaţii chirurgicale, însă la ora 22.40 a decedat.

×
Subiecte în articol: Suceava spital barbat bloc
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close