Antena 3 CNN Actualitate Social Traian Băsescu: ”Este o mare minciună că epidemia de rujeolă a fost posibilă pentru că părinții nu au vrut să-și vaccineze copiii”

Traian Băsescu: ”Este o mare minciună că epidemia de rujeolă a fost posibilă pentru că părinții nu au vrut să-și vaccineze copiii”

Traian Băsescu: ”Este o mare minciună că epidemia de rujeolă a fost posibilă pentru că părinții nu au vrut să-și vaccineze copiii”
Sursa foto: Foto: Presidency.ro
26 Mai 2017   •   16:59

Traian Băsescu, a afirmat, vineri, că epidemia de rujeolă din România a fost posibilă din cauza lipsei vaccinului. Președintele PMP consideră că guvernanţii se ocupă cu alte subiecte, în loc să acorde atenţie acestei probleme, precum şi altora, la fel de importante. 

”Ieri s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă. În condiţiile în care în România avem epidemie de rujeolă, se merge sub minciuna că epidemia a fost posibilă pentru că toţi copiii care s-au îmbolnăvit, precum şi cei care au murit, au murit pentru că nu au vrut părinţii să îi vaccineze. Este o mare minciună. Mulţi părinţi nu şi-au putut vaccina copiii pentru că nu a existat vaccinul nici la medicul de familie şi nici în farmacii, să fie achiziţionat. Deci, când auzi că într-o ţară au murit 27 de copilaşi şi tu te dai de ceasul morţii pentru marele subiect arhiva SIPA... Eu nu spun că nu e subiect, dar nu văd subiectul legat de faptul că suntem în al patrulea an al exerciţiului bugetar al Uniunii Europene şi Guvernul nu a organizat măcar o singură licitaţie pentru un singur tronson de autostradă sau cale ferată la modernizare, nu s-a organizat măcar o singură licitaţie pentru regularizarea unui râu care generează inundaţii, dar o ţinem de dimineaţă până seara cu fraudarea alegerilor din 2009”, a declarat Traian Băsescu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: epidemie rujeola vaccin parinti subiect
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close