x close

Proiect: Transport gratuit cu avionul și cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc în țară

17 Mai 2017   •   11:14
Proiect: Transport gratuit cu avionul și cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc în țară Foto: pixabay.com

Liberalii au depus în Parlament un proiect de lege pentru susținerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit libertatea.ro.

„Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri trebuie să fie o mare bucurie pentru toți românii care merită să trăiască această sărbătoare acasă, alături de familie și prieteni. Împreună cu alți 25 de deputați liberali, am depus un proiect de lege pentru susținerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Nu trebuie să uităm că circa 4 milioane de români muncesc departe de țară, adesea despărțiți de familie, pe care reușesc să o vadă de maxim două ori pe an”, a anunțat deputatul PNL Florin Roman.

Proiectul inițiat de deputații PNL prevede că statul român va oferi în 2018, în perioada cuprinsă între 26 noiembrie și 9 decembrie, un transport gratuit, dus-întors, cu avionul, prin compania Tarom,  pentru cei care sunt plecați în afara țării, dar și un drum dus-întors, pe calea ferată, pentru cei care lucrează în România, departe de familii.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati