Antena 3 CNN Actualitate Social Proiect: Transport gratuit cu avionul și cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc în țară

Proiect: Transport gratuit cu avionul și cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc în țară

Proiect: Transport gratuit cu avionul și cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc în țară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Mai 2017   •   11:14

Liberalii au depus în Parlament un proiect de lege pentru susținerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit libertatea.ro.

„Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri trebuie să fie o mare bucurie pentru toți românii care merită să trăiască această sărbătoare acasă, alături de familie și prieteni. Împreună cu alți 25 de deputați liberali, am depus un proiect de lege pentru susținerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Nu trebuie să uităm că circa 4 milioane de români muncesc departe de țară, adesea despărțiți de familie, pe care reușesc să o vadă de maxim două ori pe an”, a anunțat deputatul PNL Florin Roman.

Proiectul inițiat de deputații PNL prevede că statul român va oferi în 2018, în perioada cuprinsă între 26 noiembrie și 9 decembrie, un transport gratuit, dus-întors, cu avionul, prin compania Tarom,  pentru cei care sunt plecați în afara țării, dar și un drum dus-întors, pe calea ferată, pentru cei care lucrează în România, departe de familii.

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close