Antena 3 CNN Actualitate Social Încep tratamentele în parcurile din Bucureşti împotriva căpuşelor şi şobolanilor

Încep tratamentele în parcurile din Bucureşti împotriva căpuşelor şi şobolanilor

Începe primul tratament de combatere a căpușelor dintre cele patru programate anul acesta în București. Acțiunea debutează în parcuri, la fel şi deratizarea. Autorităţile locale vor să evite dezastrul de anul trecut când tratamentele s-au făcut târziu şi Capitala a fost sufocată de şobolani, căpuşe şi ţânţari.

Încep tratamentele în parcurile din Bucureşti împotriva căpuşelor şi şobolanilor
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    05 Apr 2022   •   14:32

De astăzi au început tratamentele de dezinsecţie şi deratizare desfăşurate în parcurile din Capitală de angajaţii Primăriei Municipiului Bucureşti. 

Anul acesta, cei care se ocupă cu dezinsecţia şi deratizarea în Bucureşti au primit cu 6 milioane de lei mai mult faţă de anul 2021. Vorbim de un buget total de peste 22 milioane lei. 

Tratamentele se fac atât în parcurile mari aflate în subordinea PMB, dar şi în cele mai mici, aflate în subordinea primăriilor de sector.

Totodată este important de precizat faptul că aceste tratamente vor veni din exteriorul oraşului către centru, însă specialiştii spun că ar trebui ca aceste tratamente să fie aplicate cât mai rapid, astfel încât şobolanii sau căpuşele să nu se înmulţească.

Reamintim că anul trecut Bucureştiul a fost invadat atât de căpuşe cât şi de rozătoare care şi-au făcut apariţia chiar şi în zonele centrale ale oraşului. 

 

×
Subiecte în articol: capuse dezinsectie București
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close