Antena 3 CNN Actualitate Social Tribunalul București a amânat pentru 16 decembrie pronunțarea sentinței în cazul Colectiv

Tribunalul București a amânat pentru 16 decembrie pronunțarea sentinței în cazul Colectiv

Tribunalul Bucureşti a amânat pronunţarea sentinței în primă instanţă în dosarul Colectiv, în care sunt judecaţi, printre alţii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului.

Tribunalul București a amânat pentru 16 decembrie pronunțarea sentinței în cazul Colectiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Dec 2019   •   10:57

Update: Tribunalul Bucureşti a amânat pronunţarea sentinței în primă instanţă în dosarul Colectiv, în care sunt judecaţi, printre alţii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului.

Știrea inițială: Doua verdicte grele sunt aşteptate în justiţie luni şi marți.
 
Astazi, judecătorul va anunţa pedepsele pentru inculpaţii din dosarul Colectiv. Instanţa se va pronunţa in privinţa fostului primar al Sectorului 4, pentru care cer 14 ani de inchisoare. De asemenea, riscă închisoare cu executare şi patronii clubului. 

Mâine, Liviu Dragnea ar putea afla dacă va iesi din inchisoare, după ce a depus o contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnarea de trei ani si jumatate din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

×
Subiecte în articol: verdict justitie Liviu Dragnea colectiv
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close