Antena 3 Actualitate Social Uber propune o colaborare cu Primăria Capitalei pentru fluidizarea traficului

Uber propune o colaborare cu Primăria Capitalei pentru fluidizarea traficului

28 Sep 2017   •   15:17
Uber propune o colaborare cu Primăria Capitalei pentru fluidizarea traficului

Uber a propus Primăriei Capitalei un parteneriat pentru fluidizarea traficului din Bucureşti. Compania va oferi informații despre străzile şi intersecţiile aglomerate, despre orele cu trafic intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, a susținut Mark Boris Andrijanič, reprezentant Uber.

”Uber poate să contribuie la fluidizarea traficului oferind date despre cele mai aglomerate străzi şi intersecţii, despre orele cu traficul cel mai intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, aşa cum am făcut în oraşe ca Washington, Boston sau Bogota. Acesta este marele avantaj al tehnologiei. Toate cursele realizate prin intermediul platformei formează o bază de date privind traficul din Bucureşti, iar aceasta poate fi un instrument extrem de util pentru administraţia publică locală în planificarea politicilor publice din zona mobilităţii urbane. Avem datele, avem instrumentele – adresăm Primăriei o invitaţie de lucra împreună”, a declarat Mark Boris Andrijanič, responsabil de politici publice la UBER pentru Europa Centrală şi de Est, în cadrul conferinţei Mobility, organizate de Green Report în parteneriat cu Ministerul Mediului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close