Antena 3 CNN Actualitate Social Ultima scrisoare scrisă de Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu: "Mă simt singur pe scenă, fără tine..."

Ultima scrisoare scrisă de Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu: "Mă simt singur pe scenă, fără tine..."

Ultima scrisoare scrisă de Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu: "Mă simt singur pe scenă, fără tine..."
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
24 Dec 2017   •   22:12

Este primul Crăciun pentru familia Stelei Popescu fără marea actriţă. Iar dintre colegii ei de breaslă, Alexandru Arşinel simte cel mai tare durerea lăsată în urmă de celebra vedetă, care a scris istorie în teatrul românesc. Actorul a aşternut pe o hârtie câteva gânduri pentru "Steaua Teatrului din România", care a murit luna trecută.

“Câteodată trebuie să mori ca să ai parte de o slujbă atât de minunată. Să mă iertaţi că nu am să vorbesc liber, pentru că îmi este greu. Am avut câteva zile infernale. A plecat Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă, fără tine.

După 4 decenii în care am împărţit aplauze şi lacrimi … vei rămâne steaua noastră. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor valori care nu mai sunt printre noi” sunt gândurile aşternute în ultima scrisoare a lui Alexandru Arşinel către Stela Popescu.

Pe 21 decembrie actriţa ar fi împlinit 82 de ani. Vă reamintim că regretata artistă s-a stins din viaţă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Ea era singură în casă şi nimeni nu a putut să o salveze, informează cancan.ro.

×
Subiecte în articol: scrisoare Stela Popescu scena
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close