Antena 3 Actualitate Social Ultimele informații despre criminala de la metrou. Este înconjurată de medici legiști, care „îi citesc” amintirile

Ultimele informații despre criminala de la metrou. Este înconjurată de medici legiști, care „îi citesc” amintirile

05 Ian 2018   •   23:13
Ultimele informații despre criminala de la metrou. Este înconjurată de medici legiști, care „îi citesc” amintirile

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, este examinată din punct de vedere psihiatric, periodic, de trei medici legiști, chiar într-una dintre celulele Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este închisă de o lună. Pentru a stabili dacă a avut discernământ când a ucis, specialiștii o pun, printre altele, să le povestească, cu lux de amănunte, acele momente teribile în care a împins-o pe Alina Ciucu sub roțile metroului.

În timpul acestei proceduri, care este în plină derulare, cei trei medici legiști specialiști în psihiatrie o vizitează periodic pe Magdalena Șerban la Jilava, unde, din cauza riscurilor mari de a răni pe cineva sau chiar de a-și face rău, a fost închisă singură într-o celulă specială, o cameră de protecție gândită exact după modelul celor din spitalele de boli nervoase.

”Femeia este ținută sub atentă observație, motiv pentru care este investigată periodic de cei trei medici specialiști care formează comisia de examinare. În principal, este vorba de discuții libere, de interviuri și apoi de studierea documentelor care îi demonstrează istoricul medical. Pentru a înțelege cât mai bine ce s-a întâmplat în mintea ei, de ce a luat acele decizii care au îngrozit, specialiștii o pun să le povestească cu lux de amănunte cum a acționat când a împins fetele în fața metroului și, mai ales, la ce s-a gândit atunci. Informațiile obținute, dar și gesturile pacientei, tonul vocii folosit de ea în diverse momente ale relatărilor, vor fi analizate din toate unghiurile posibile, iar interpretările științifice vor contura existența sau inexistența discernământului”, au declarat surse medicale pentru Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close